Συνολικές προβολές σελίδας

Παπάρ ... Yes !!!!!

Παπάρ ... Yes !!!!!

Κυριακή 15 Απριλίου 2007

Δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός...


Άλλο ένα Σάββατο σαν σχεδόν όλα τα άλλα. Ο Ήλιος έλαμπε στον ουρανό, οι πεταλουδίτσες πέταγαν, οι μέλισσες έστηναν ένα τρελό χορό ζευγαρώματος κι όλα έδειχναν φυσιολογικά. Τίποτα δεν προμήνυε την βόμβα μεγατόνων που μας χαμογελούσε ειρωνικά, έτοιμη να σκάσει πάνω από τα κεφάλια μας (και δεν εννοώ τόνων στίξης μα ούτε ψαριών).

Όπως προανέφερα ήταν ένα Σάββατο σαν όλα τα άλλα και εγώ σάπιζα σε γνωστό καφέ των Νοτίων προαστίων μαζί με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κάφρους-παύλα-λογοτέχνες-παύλα-επιστήμονες-παύλα-επιχειρηματίες-παύλα-λόγιους. Βλέπετε όλοι στην παρέα μου είμαστε πολυτάλαντοι και πολυάσχολοι. Βέβαια δεν είχε απαρτία το Δ.Σ καθώς κάποιοι ήταν σε business, ενώ κάποιοι άλλοι μας εκπροσωπούσαν στο παγκόσμιο συνέδριο παπαρολογίας στο Παρίσι (Paris Je t' aime). Όμως αρκετά σας κούρασα με λεπτομέρειες. Ας περάσουμε στο ψητό (στο φούρνο με πατάτες). Εκεί λοιπόν που οι καφέδες ακολουθούσαν την γνωστή τους διαδρομή από το ποτήρι στον οισοφάγο μέσω της οδού του Καλαμακίου (κι όχι της γνωστής λεοφώρου) και όλοι ήμασταν απορροφημένοι στο ξεΚΟΚΚΑΛΗσμα των Κυριακάτικων εφημερίδων (δηλαδή βρίσκαμε ότι είδηση αφορούσε τον κύριο Κόκκαλη με λίγα λόγια) , ο λόγιος -παύλα-συγγραφέας -παύλα-επιστήμονας Α. έπεσε στην κυριολεξία πάνω στην είδηση βόμβα (μέχρι κι η πουτάνα η βόμβα είναι γένους θηλυκού) , η οποία καραδοκούσε στις σελίδες της Καθημερινής.
"Θα μπορούν οι γυναίκες να παραγάγουν τα δικά τους σπερματοζωάρια κάτι που θα επιτρέψει στις ομοφυλόφιλες να αποκτήσουν τις βιολογικές τους κόρες" διάβασε με την στεντόρεια φωνή του ο Α. και ξαφνικά ο χρόνος σταμάτησε γύρω μας (αρσενικός γαρ έπαθε κι αυτός ένα σοκ)... ο καφές σταμάτησε να ρέει στα καλαμάκια και σιωπή απλώθηκε στο χώρο. Δεν είναι δυνατόν σκέφτηκα, πρέπει να είναι φάρσα. Αν οι γυναίκες πλέον μπορούν να αυτο-γονιμοποιηθούν τότε οι άντρες θα τους είναι παντελώς άχρηστοι σκέφτηκα και άρπαξα την εφημερίδα από τα χέρια του συμπαπαρολόγου Α. Πίστευα ότι θα ήταν μια φάρσα αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Συνέχισα να διαβάζω σκεφτικός :

"ΣΥΜΦΩΝΑ με έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα από την «Ιντιπέντεντ» Γερμανοί ερευνητές, κατάφερναν να δημιουργήσουν ανώριμα σπερματοζωάρια από ιστό νωτιαίου μυελού..."

"...δίνει την δυνατότητα οι ίδιες οι γυναίκες να παραγάγουν τα δικά τους σπερματοζωάρια κάτι που θα επιτρέψει στις ομοφυλόφιλες γυναίκες να αποκτήσουν τις βιολογικές τους κόρες."

"...από τα σπερματοζωάρια των γυναικών θα γέννιουνται μόνο κορίτσια καθώς το χρωμόσωμα Υ του αρσενικού σπερματοζωαρίου θα λείπει..."

Και τότε τα κατάλαβα όλα. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σχέδιο συνωμοσίας των πάσης φύσεως φεμινιστριών για να εξαφανίσουν τον ανδρικό πληθυσμό από το πρόσωπο της γης. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Από την 1η στιγμή δημιουργίας του φεμινισμού πρέπει να κατάστρωναν τα ύπουλα σχέδια για την εξαφάνιση των ανδρών. Πλέον οι γυναίκες είναι αυτόνομες, αυτοδύναμες και αυτάρκεις. Λεφτά βγάζουν, αεροπλάνα και βαπόρια οδηγούν, διασκεδάζουν μόνες τους, μαγειρεύουν και συγυρίζουν ΠΑΛΙ μόνες τους άρα οποία ήταν η χρησιμότητα του άνδρα για την γυναίκα ερωτώ ??? Μήπως το SEX ? Αποκλείεται απαντώ μόνος μου. Νομίζω ότι μόνες τους σίγουρα τα καταφέρνουν καλύτερα, παίρνουν 1-2 δονητές π.χ. BLACK KILLER 25cm, τσιμπάνε κι ένα Strap-On και "Μόνη μου περνώ καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σ έχω ανάγκη ευτυχώς μου είσαι πλέον περιττός" που τραγούδαγε η Βανδή πριν χρόνια. Βλέπεται κι αυτή στο κόλπο ήταν, καθώς έχει επίσης τραγουδήσει "Κι όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι, τι κάνω ΜΟΝΗ μου, μεσ' το σαλόνι μου...πολύ καλά περνώ στον καναπέ μου εγώ". Οι οιωνοί και τα σημάδια ήταν παντού, το είχε πει κι ο γέροντας στο φαλακρό βουνό αλλά ο Λιακόπουλος δεν μας προειδοποίησε ποτέ για την μητέρα όλων των συνωμοσιών.
Αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ. Για να σας ανοίξω τα μάτια σαν άλλος κλειδαράς και να σας παρουσιάσω όλα τα στοιχεία. Οι κακόμοιροι άνδρες, γνωστά ζώα, δεν είχαμε πάρει χαμπαρί τίποτα. Ποιος μπορούσε να φανταστεί έναν κόσμο χωρίς άνδρες ?? Σιγά λέγαμε, ας κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκες αλλά χωρίς εμάς αναπαραγωγή δεν γίνεται. Οπότε ο άνδρας ήταν ένα αναγκαίο κακό. Όμως οι φεμινίστριες είχαν άλλον σκοπό. Πίστεψαν ότι αν καταφέρουν να πάρουν από τους άνδρες το πλεονέκτημα της αναπαραγωγής, θα πετύχαιναν στον αφανισμό των ανδρών. Στόχος τους είναι όπως διαφαίνεται από το άρθρο, είναι να μπορεί η κάθε γυναίκα να δημιουργεί τα δικά της σπερματοζωάρια τα οποία , σύμφωνα με το άρθρο, θα γεννούν μόνο κορίτσια καθώς το χρωμόσωμα Υ του αρσενικού σπερματοζωαρίου θα λείπει. Έτσι σιγά σιγά δεν θα γεννιούνται αρσενικά παιδιά. Οι άνδρες όλοι θα μαζευτούν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων σε όλο τον κόσμο όπου θα χρησιμοποιούνται ως σκλάβοι μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος ήρωας του φύλλου μας (και δεν εννοώ φύλλο δένδρου). Έτσι στη γη θα υπάρχουν ΜΟΝΟ γυναίκες.

Αφυπνιστείτε άνδρες, ο καιρός γαρ Εγγυείς. Πρέπει να κάνουμε την επανΑνάστασή (με αρνιά, κοκορέτσια, σπληνάντερα) μας και να αντιστρέψουμε το κλίμα πριν να είναι πολύ αργά, αν δεν είναι αργά είδη... (πάντως τώρα είναι ακόμα νωρίς, μόλις 13:24).

1 σχόλιο:

antoine είπε...

Για ακόμα μία φορά, δικαιώνεται ο Τζιμάκος, ο οποίος είναι πιο μπροστά ακόμα και από την επιστημονική έρευνα. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.