Συνολικές προβολές σελίδας

Παπάρ ... Yes !!!!!

Παπάρ ... Yes !!!!!

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006

ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ

Καταρχάς πρέπει να εκφράσω το τεράστιο αίσθημα ικανοποίσης και χαράς που μου δημιουργεί αυτή η ''μοναδική'' (και το τονίζω) προσπάθεια κατάκτησης του 13ου GESTALL. Θα ήθελα επιπροσθέτως να χαιρετίσω τα αξιολάτρευτα και άξια ΚΟΥΡΕΛΙΑ, μέρος των οποίων συναναστρέφομαι χρόνια τώρα, (με αφετηρία το πρωϊνό-μεσημέρι που μοιραστήκαμε, εισβάλοντας στο 2ο επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας το Σεπτέμβριο του ''1929'').

Εν συνεχεία πρέπει να πω ότι δεν θα προδώσω κανένα, και θα παραμείνω πιστός υπηρέτης των ιδανικών μου, εξελίσσοντας παράλληλα τις έννοιες ''καραγκιοζιλίκι'' και ''ξεφτίλα''.

Ως γνήσιο κουρέλι κρίνω τα προλεγόμενα των υπολοίπων με μια αποστασιοποιημένη αφαιρετικότητα και δηλώνω ότι μόνος λόγος για τον οποίο αποφάσησα να λάβω μέρος σε αυτό το διαλογικό όργιο, στάθηκε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον ΣΩΚΡΑΤΗ, το σούρουπο της περασμένης Πέμπτης (γιατί ως γνωστόν με το προαναφερθέντα επικοινωνούμε μόνο Πέμπτες και μόνο τηλεφωνικώς).

Σε αυτό το σημείο κρίνω περιττό να σας επικοινωνήσω τα θέματα συζήτησης που έλαβαν χώρα, άλλα επιφυλάσσομαι να το πράξω σε μελλόντικα χωροχρονικά spots.

Σε αυτό το σημείο βάζω μια άνω τελεία στην συμμετοχή μου, και κάνω ένα βήμα πίσω έτσι ώστε να ανασυνταχθώ και να αφήσω την καλλιτεχνική μου διάθεση να ανθοφορήσει, με σκοπό την αποθέωση του απότερου σκοπού αυτού του δημιουργήματος.

χαιρετίζω όλα τα κουρέλια και όλους όσους θα ήθελαν να εξελιχθούν σε τέτοια, αλλά ακόμα κρύβονται πίσω από μικρόκοσμους και στεγανά που τους έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: